Neem contact op
Logo

Online zichtbaarheid met een geweldige website

Een succesvolle website is essentieel voor het aantrekken en behouden van bezoekers. Het moet niet alleen gebruiksvriendelijk, snel ladend en veilig zijn, maar ook informatief en visueel aantrekkelijk. Naast deze technische aspecten moet een website ook voldoen aan de specifieke behoeften en verwachtingen van de doelgroep, en een positieve indruk achterlaten om het merkimago te versterken.

Onze websites zijn

Ultra snel

Niemand houd van een trage website, jij zelf niet, en je bezoekers ook niet. Ook rankt Google een website die niet gebouwd is om te presteren lager in de zoekresultaten. Je wilt dus een super snelle website.

Veilig

Veiligheid is een belangrijk aspect van een goede website. Daarom maken wij websites waarvan bezoekers veilig gebruik kunnen maken.

Mobiel vriendelijk

Alle websites die wij bouwen zijn 100% mobielvriendelijk, dit betekent dat onze websites responsive zijn en zich aanpassen aan elk formaat scherm.

Modules om toe te voegen

review

Versterk jouw merk en bouw aan vertrouwen met de recensie module. Deze module maakt het gemakkelijk om klantrecensies op jouw website te tonen. Meer dan 50% van de mensen doet een aankoop wel of niet op basis van recensies.

team

Laat jouw team schitteren op jouw website met onze medewerkersmodule. Of je nu een kleine of een grote onderneming bent, deze module maakt het gemakkelijk om alle medewerkers op een professionele manier te presenteren.

prijslijst

Toon jouw producten en diensten op een duidelijke en overzichtelijke manier met onze prijslijst-module.

vacature

Met deze module kun je gemakkelijk vacatures plaatsen, beheer al jouw vacatures op één plek.

portfolio

Laat jouw werk spreken met deze portfolio-module. Met deze module kun je gemakkelijk jouw beste werk presenteren en potentiële klanten overtuigen.

Hosting & onderhoud

Hosting

Om jouw website bereikbaar te maken voor bezoekers, hebben we hosting nodig. Hosting is in feite ruimte op een server waar wij jouw website op installeren. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend snelle, veilige en betrouwbare servers.

Onderhoud

Om een website in topconditie te houden, heeft deze onderhoud nodig. Het internet is continu in beweging, waarin technische aspecten en protocollen veranderen. Om te zorgen dat jouw website blijft presteren en veilig en bereikbaar blijft, raden wij aan om een onderhoudspakket bij ons af te sluiten.

CMS

Foto van CMS

Offerte tool

Het bouwen van een website is vaak maatwerk, toch hanteren wij duidelijke transparante tarieven. In onze offerte tool kun jij de prijs van jouw nieuwe website berekenen.
Tijdelijk in onderhoud